Krakova, augstie Tatri un Zakopane termālie avoti! Ceļojums ar autobusu
Laba cena

«KrakovA, augstie Tatri un Zakopane termālie avoti!»

Apmeklētās vietas ceļojuma laikā: Varšava - Кrakova - Veļička: Veļičkas sāls raktuves – Zakopane – Augstie Tatri: Gubalawka virsotne, “Terma Białka” termālie avoti

1. diena 

06:00 izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā, brauciens cauri Lietuvai. Pietura pastaigai un pusdienām Varšavā. Nelielas pieturas laikā, Jums būs iespēja iziet loku cauri vecpilsētai, kur varēsiet redzēt: Pils laukumu, Karaļa pili, Varšavas vecāko – Sv. Jāņa baznīcu, tirgus laukumu, nocietinājumu mūrus, seno eku fasādesa. Būs iespēja iepazīties ar vietējo mākslinieku gleznojumiem, kā arī varēsiet iegādāties suvenīrus. Pārbrauciens uz Krakovu. Nakts viesnīcā Krakovas apkaimē.

2. diena 

Brokastis. Pēc izvēles, izbraukuma ekskursija uz Zakopani (30 EUR) – Polijas ziemas galvaspilsētu. Ja laika apstākļi būs labvēlīgi, pacelsimies Gubalawka virsotnē (Augstie Tatri), no kuras paveras apburošs skats uz apkārtni. Zakopanes pilsētas ekskursijas/ pastaigas laikā jums būs iespēja iepazīt vietējo iedzīvotāju kultūru, tradīcijas un folkloru, kas ir saglabājusies no seniem laikiem un tiek nodota nākamajām paaudzēm. Pastaiga pa centrālo pilsētas ielu, kur būs iespēja apmeklēt kafejnīcas un suvenīru veikaliņus. Pēc vēlēšanās piedāvājam iespēju apmeklēt “Terma Białka” termālos avotus. Komplekss ir sadalīts 4 zonās. Izklaides zona – 5 termālā ūdens baseini, ūdens temperatūra 34 C, slidkalniņi, kuru kopējais garums sastāda 300 metrus, plašs atrakciju parks bērniem. Klusā zona – tā ir īstā vieta tiem, kas vēlas relaksēties un atpūsties no ikdienas trokšņiem un steigas. Te tiek piedāvāti 3 baseini. Kā zināms, ūdenim piemīt dažādas nomierinošas un ārstnieciskas īpašības. Pirts cienītājiem tiek piedāvātas 5 saunas, ģeotermālais ūdens baseins, atvēsinošais baseins, kokteiļu bārs. SPA centrā ir pieejama virkne dažādu relaksējošu un ārstniecisku procedūru. Pēc atpūtas, dodamies atpakaļ uz Krakovas apkaimē. Atgriešanās Krakovā.  Nakts viesnīcā.

3. diena 

Brokastis. Pēc izvēles, ekskursija uz Veļičkas sāls raktuvēm (15 EUR). Veļičkas sāls (Wieliczka) raktuvju apmeklējums vietējā gida vadībā. Septiņu gadsimtu laikā sāls iegūšanas raktuves ir kļuvušas par neatkārtojamu un noslēpumainu sāls pilsētu. Pazemes ezeri, baznīcas ar unikālām sāls skulptūrām, lielās sāls kameras, kur vēl mūsdienās rīko balles, koncertus un pat futbola mačus. Atgriešanās Krakovā. 
Iepazīšanās ar Polijas «garīgo galvaspilsētu», «simt baznīcu pilsētu» - Krakovu, ekskursija vietējā gida pavadībā (15 EUR). Ne velti Krakova ir iekļauta UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā kā viens no pasaules vērtīgākajiem objektiem. Pilsētas vēsturiskā centra apskate: slavenais Vāveles kalns ar gotisko katedrāli un Karaļu pili, tirgus laukums, Sv. Marijas baznīca, Sukiennices ēka, Jagelonu universitāte. Dzirdēsim leģendas, uzzināsim noslēpumus un iepazīsim vēsturi. Pēc ekskursijas, brīvais vakars. Nakts viesnīcā.

4. diena 

Brokastis. Izbraukšana no viesnīcas. Ceļā, laiks pusdienām kādā jaukā Polijas krodziņā. Pārbrauciens uz Rīgu, vēlu vakarā/ naktī ierašanās mājās. 

BRAUCIENA CENĀ IEKĻAUTS:

  • Autotransporta pakalpojumi
  • Grupas vadītāja pakalpojumi ceļojuma laikā
  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas par papildus samaksu
  • Nakšņošana viesnīcās (3*. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-vietīgos numuros ar ērtībām.
  • Ēdināšana: brokastis viesnīcās

PAPILDUS PAKALPOJUMI:

  • Veselības apdrošināšanas polise/medicīniskā apdrošināšana
  • Izbraukuma ekskursija «Zakopane un Augstie Tatri»: 30 EUR / 25 EUR bērnam līdz 12 gadiem
  • Ekskursija Krakovā, vietējā gida pavadībā: 15 EUR / 10 EUR bērnam līdz 12 gadiem
  • Izbraukuma ekskursija uz Veličku: 15 EUR / 10 EUR bērnam līdz 12 gadiem
  • Pārdodot braucienu 1 personai par norādīto cenu, firma nevar garantēt, ka pieteiksies vēl kāds dzīvošanai 2-vietīgā numurā. Gadījumā, ja otrs cilvēks nepiesakās, personai ir jāpiemaksā par dzīvošanu vienvietīgā numurā – 60 EUR
  • Papildvieta autobusā – 70 EUR

Biļetes

  • Ieejas biļetes Veličkas sāls raktuvēs (gids raktuvēs krievu vai angļu valodā):  visu gadu, ar izņēmumiem*: 32 EUR pieaugušajiem; 26 EUR bērniem (BIĻETES JĀIZPĒRK PIRMS CEĻOJUMA)
  • Funikulieris Gubalawka virsotnē: vienā virzienā: 26 PLN / abos virzienos: 35 PLN
  • Ieejas biļetes “Terma Białka” termālajos avotos/baseinos:  
  1. Klusā zona (2 stundas): 90 PLN 
  2. Izklaides zona (klasiskā biļete, 3,5 stundas): 65 PLN pieaugušais / 55 PLN senjoriem / 45 PLN bērniem līdz 13 gadu vecumam
  3. Klusā un Izklaides zona (3,5 stundas): 75 PLN pieaugušais / 65 PLN senjoriem / 55 PLN bērniem līdz 13 gadu vecumam
  4. Tā pat, ir iespēja izvēlēties: Saunas zonu, Saunas un kluso zonu, visas zonas kopā, ģimenes biļeti. Katrai zonu kombinācijai ir cita cena. Ar precīzām cenām varat iepazīties: www.termabania.pl

SVARĪGA INFORMĀCIJA:

  • Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto mobīlo telefona numuru Jūs saņemsiet ceļojuma informāciju ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, kuru lūdzam izmantot tikai ārkārtes gadījumos, atgādinājumu par izbraukšanas vietu un laiku. Gadījumā ja Jūs nenorādījāt savu telefona numuru, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu informāciju. 
  • Ja Jūs vēlaties izmitināšanu 3-vietīgos numuros, lūdzam par to jautāt iegādes brīdī. 
  • Jābūt: Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments) un Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.

PAPILDINFORMĀCIJA PAR BRAUCIENU:

  • Firma patur tiesības mainīt apskates objektu secību vai objekta aizvietošanu ar līdzvērtīgu, nemainot piedāvāto pakalpojumu pilnu apjomu. Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
  • Izbraukuma ekskursijās un apskates ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, grupas vadītāja pakalpojumi, gida pakalpojumi.
  • Ieejas biļetes muzejos un apmeklējuma objektos ir par papildus maksu un nav iekļautas ceļojuma cenā, izņemot, ja tas ir minēts pie izbraukuma ekskursijas apraksta. Ieejas biļešu cenas ir norādītas orientējošas un var mainīties. 
  • Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
  • Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
  • Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst. 20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem (laikapstākļu, sastrēgumu vai ceļu remontu dēļ). Iespējamas grafika izmaiņas nepārvaramas varas izraisīto apstākļu dēļ.
  • Tūrisma uzņēmums neatbild par sniegtajiem pakalpojumiem ārpus Latvijas robežām, par pakalpojumiem objektos, viesnīcās un restorānos, kā arī par tiem pakalpojumiem, kas nav tieši uzņēmuma pakalpojumi- kurus sniedz citi neatkarīgi uzņēmumi.
  • Brauciena cena un papildus pakalpojumu izmaksas (ieejas biļetes muzejos u.c.) ir norādītas orientējošas un var mainīties. Mainoties valūtu kursam, arī brauciena cena un papildus pakalpojumu izmaksas var mainīties.
Pērc
  • 03.05.24 - 06.05.24
    33 brīvas vietas
    25000
Pirkt

Pūķu festivāls Krakovā, augstie Tatri un Zakopane termālie avoti! Ceļojums ar autobusu. Ceļojuma laikā: Varšava - Кrakova - Veļička: Veļičkas sāls raktuves, pazemes ezeri – Zakopane – Augstie Tatri: Gubalawka virsotne, “Terma Białka” termālie avoti. Redzēsim peldošus, lidojošus, rūcošus un dūmus laidošus, milzīgus, līdz pat 15 m augstus, pūķus aizraujošā uzvedumā ar lāzera un pirotehniskajiem efektiem. Pilsētā tiks organizēti dažādi pasākumi pilsētas viesiem – mūzika, dejošana un interaktīvas spēles. Šogad, 2020. gadā, Krakovā notiks 20. Pūķu Festivāls!